Een veelbelovende
toekomst voor Pivot Park

< 10

jaar jong

> 60

bedrijven

> 650

knappe koppen

< 10

jaar jong

> 60

bedrijven

> 650

knappe koppen

Informatie nieuwbouw plannen Pivot Park, Oss

Uw buurbedrijf, Pivot Park is de meest vooraanstaande biofarmaceutische campus in Europa. Pivot Park is in 2012 opgericht om innovatieve farmaceutische bedrijven van over de hele wereld de optimale Europese locatie te bieden.

 

Onze campus is de thuisbasis van meer dan 650 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken bij de in totaal meer dan 60 bedrijven. Zij dragen bij aan onderzoek naar nieuwe medicijnen om wereldwijde gezondheid te verbeteren. Daar zijn we enorm trots op. Om de groei van de bedrijven op onze life sciences campus te faciliteren gaat Pivot Park uitbreiden.

The future is bright

Nieuwbouw plannen Pivot Park

Onderdeel van deze uitbreiding is de realisatie van twee nieuwe gebouwen, genaamd Panther en Grizzly. Panther is de nieuwe zuiveringsfaciliteit van Pharming. Grizzly is een laboratorium/kantoor gebouw voor diverse huurders. Met deze plannen zet Pivot Park een duurzame stap in de verdere ontwikkeling van het park en bevorderen we de werkgelegenheid.

Informatieavond

Binnenkort starten we met de bouw van Panther.. Daarnaast wordt ook de vergunningsaanvraag voor Grizzly ingediend. Daarom hebben wij op 28 juni een bureninformatie avond georganiseerd om de stand van zaken te presenteren. Een samenvatting van die presentatie kunt u hier downloaden.

Veelgestelde vragen

Mocht u naar aanleiding van de buren informatieavond of het lezen van deze pagina vragen hebben over de nieuwbouw plannen van Pivot Park check dan gerust de ‘veelgestelde vragen’ pagina om te zien of uw vraag hier wordt beantwoord. Mocht dat niet het geval zijn dan mag u ons altijd uw vraag mailen.

Altijd op de hoogte blijven

Download de BouwApp
Download de BouwApp om de werkzaamheden en ontwikkelingen van de bouw bij Pivot Park te volgen. Daarnaast kunt u via de BouwApp makkelijk vragen stellen of bouwgerelateerde klachten melden.

Download de BouwApp op uw telefoon of tablet:

  • Scan de QR-code, of ga naar de AppStore of Google Play om de app gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar ‘Pivot Park’ 
  • Open het project en klik op ‘volgen’
  • Selecteer betreffende doelgroep

Contacteer ons

Charlotte Landesbergen, Marketing Communicatie Manager

Bereikbaar per telefoon of email
+31 (0)6 12 95 85 79
info@pivotpark.com