Een veelbelovende
toekomst voor Pivot Park

10

jaar jong

> 60

bedrijven

> 600

knappe koppen

10

jaar jong

> 60

bedrijven

> 600

knappe koppen

Buren informatieavond nieuwbouw plannen Pivot Park
Maandag 28 juni – let op aanmelden is noodzakelijk

Pivot Park is de meest vooraanstaande biofarmaceutische campus in Europa. Hier werken we met meer dan 600 knappe koppen aan het ontdekken van nieuwe medicijnen. In totaal zijn er zo’n 60 bedrijven en organisaties op deze campus gevestigd. Om de groei in de sector en ook bij de bedrijven op Pivot Park te faciliteren gaan wij uitbreiden. Noodzakelijk voor deze uitbreiding is het realiseren van twee nieuwe gebouwen.

 

Wij willen graag met u de stand van zaken delen. Maar Pivot Park hoort ook graag uw mening en aandachtspunten! Daarom nodigen wij u uit voor een informatie bijeenkomst bij ons op Pivot Park op maandag 28 juni a.s. Deze avond zal geheel conform corona maatregelen van het RIVM worden georganiseerd. Om die reden zullen we de informatie verstrekken in 2 sessies van maximaal 30 personen. Aanmelden kan tot en met woensdag 23 juni 17.00 uur.

The future is bright

Programma

  • Welkom bij Pivot Park – Introductie Pivot Park. Een korte uitleg wat er allemaal gebeurd op deze campus.
  • Overzicht van het masterplan – Hoe ziet de uitbreiding van Pivot Park er uit, en welke gebouwen worden er gerealiseerd.
  • Presentatie Panther en Grizzly – Dit zijn de namen van twee duurzame gebouwen die we gaan realiseren. Wat gaat de impact zijn op uw buurt tijdens en na de bouw?

Meld je aan

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk vrijdag 25 juni een bevestiging per email van ons met aanvullende informatie. De inschrijving per sessie gaat op volgorde van binnenkomst. Mocht een tijdsslot reeds volgeboekt zijn dan wordt u automatisch toegevoegd aan de tijdslot waar nog plek is.

Kies een tijd:

Altijd op de hoogte blijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum.

Pivot park Nieuwbouw app

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh.

Volg ons op Instagram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh.

Hebt u nog vragen?

Charlotte Landesbergen, Marketing Communicatie Manager

Bereikbaar per telefoon of email
+31 (0)6 12 95 85 79
info@pivotpark.com