Een veelbelovende
toekomst voor Pivot Park

< 10

jaar jong

> 60

bedrijven

> 600

knappe koppen

< 10

jaar jong

> 60

bedrijven

> 600

knappe koppen

Buren informatieavond nieuwbouw plannen Pivot Park
Maandag 28 juni – let op aanmelden is noodzakelijk

Pivot Park is de meest vooraanstaande biofarmaceutische campus in Europa. Hier werken we met meer dan 600 knappe koppen aan het ontdekken van nieuwe medicijnen. In totaal zijn er zo’n 60 bedrijven en organisaties op deze campus gevestigd. Om de groei in de sector en ook bij de bedrijven op Pivot Park te faciliteren gaan wij uitbreiden. Noodzakelijk voor deze uitbreiding is het realiseren van twee nieuwe gebouwen.

 

Wij willen graag met u de stand van zaken delen. Maar Pivot Park hoort ook graag uw mening en aandachtspunten! Daarom nodigen wij u uit voor een informatie bijeenkomst bij ons op Pivot Park op maandag 28 juni a.s. Deze avond zal geheel conform corona maatregelen van het RIVM worden georganiseerd. Om die reden zullen we de informatie verstrekken in 2 sessies van maximaal 30 personen. Aanmelden kan tot en met woensdag 23 juni 17.00 uur.

The future is bright

Programma

  • Welkom bij Pivot Park – Introductie Pivot Park. Een korte uitleg wat er allemaal gebeurd op deze campus.
  • Overzicht van het masterplan – Hoe ziet de uitbreiding van Pivot Park er uit, en welke gebouwen worden er gerealiseerd.
  • Presentatie Panther en Grizzly – Dit zijn de namen van twee duurzame gebouwen die we gaan realiseren. Wat gaat de impact zijn op uw buurt tijdens en na de bouw?

Registratie buren informatieavond gesloten

Helaas is het niet meer mogelijk om nog te registreren voor de bureninformatieavond. Na 28 juni zullen we een samenvatting van de deze avond op deze pagina vermelden.

 

Heeft u zich al eerder aangemeld voor de buren informatieavond dan ontvang u van ons uiterlijk vrijdag 25 juni nog een bevestiging per email.

 

Voor vragen of opmerkingen over de buren informatieavond kunt u email sturen naar info@pivotpark.com

Altijd op de hoogte blijven

Download de BouwApp

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden  maken wij gebruik van de BouwApp. Via deze app brengen we u direct op de hoogte van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kunt u makkelijk contact met ons opnemen als u vragen of bouwgerelateerde klachten heeft.

De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden: 

  • Ga naar de appstore om de app gratis te downloaden. 
  • Zoek in de app naar ‘Pivot Park’ 
  • Open het project en klik op ‘volgen’
  • Selecteer betreffende doelgroep

Hebt u nog vragen?

Charlotte Landesbergen, Marketing Communicatie Manager

Bereikbaar per telefoon of email
+31 (0)6 12 95 85 79
info@pivotpark.com